fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

Zimske radosti Sve za bebe 630x250 safe zone

Jesu li se već i vašim mališanima začepili nosevi, a temperatura ih malo usporila u školskim aktivnostima? Žele li na klizanje i čekaju li s nestrpljenjem prve snježne pahulje? Planiraju li veseli raspust sa drugovima i drugaricama u igri na snijegu i ledu, s kojih se vraćaju smrznutih nosića, rumenih obraza i puni utisaka? Međutim, i vi znate da mališani često obolijevaju od prehlade i gripe, a - zimske radosti ne mogu čekati!

Gripa i prehlada nisu jedan izolovan simptom. Sa ciljem olakšanja svih simptoma kombinovani preparati su znatno pogodniji za primjenu i povoljniji od kupovine tri ili više pojedinačnih lijekova. Pri tomu ste sigurni da su doze ispravno odmjerene i aktivni sastojci kombinovani tako da su sigurni za primjenu kod djece. Tylol Hot je tokom dvije decenije prisustva u našoj zemlji ušao u skoro sve domove i pomogao stotinama hiljada začepljenih malih i velikih noseva te u olakšanju i drugih simptoma prehlade i gripe.

Za vaše najmlađe, djecu predškolskog i školskog uzrasta (6-12 godina), tu je Tylol Hot Pediatric, a ako je sa ostalim simptomima prisutan i suhi nadražajni kašalj, onda je Tylol Cold Syrup optimalno rješenje. Tylol Hot Pediatric sa okusom narandže ili Tylol Cold Syrup okusa marelice –  koje djeca sigurno neće odbiti!

Vaš Tylol Hot!