fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

Seracell

Kontakt informacije

  • Regija: Sarajevo
  • Općina: Novi Grad
  • Adresa: Džemala Bijedića 185
  • Telefon: +387 33 789 500
  • Mobitel: +387 62 005 002
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Dragi roditelji,
Seracell Stammzelltechnologie iz Njemačke kao medicinski partner i saradnik zadobio je povjerenje mnogih roditelja širom evrope, zbog tako važne odluke kao što je zdravlje njihove djece. Zahvaljujući upravo ovoj kompaniji i roditelji iz BiH su u mogućnosti da pohrane matične ćelije svojih novorođenčadi po najrigoroznijim standardima i zakonima Njemačke i Evropske unije.   

Šta je Seracell?

Seracell predstavlja njemački biomedicinski centar koji se pored čuvanja matičnih ćelija bavi i njihovom obradom i pripremom za liječenje, i u toj oblasti ima veliko iskustvo i preko 1000 pirpremljenih transplantata. 

Seracell je certifikovana banka – Biomedicinski centar matičnih ćelija sa sopstvenom proizvodnom autorizacijom, koja radi u  skladu sa njemačkim zakonom o lijekovima i po strogim standardima kvaliteta (EU-GMP-Standard).  Kvalitet uzoraka definitivno zavisi od profesionalne pripreme, kada se krv iz pupčanika dostavi u laboratoriju. 

Seracellova iskustva i saradnja

Kao biomedicinski centar Seracell ima veliki broj partnera i saradnika sa kojima učestvuje u najnovijim istraživanjima na području matičnih ćelija i njihove upotrebe. Upravo je ovaj biomedicinski centar i pripremao veliki broj transplantata iz matičnih ćelija za samo liječenje.  Neki od Seracellovih partnera su: RTC / Univerzitet u Rostocku, Frauenhoffer institut, Univerzitet u Hannoveru, MacoPharm... 

Seracell nudi najbolju i najkvalitetniju ponudu za čuvanje matičnih ćelija!

Krv iz pupčanika je veoma dragocjena – sačuvajte je za Vaše dijete!  

DNA Baby 100+ test

Pored usluge pohrane matičnih ćelija Seracell zajedno sa njemačkim Centrom za Humanu genetiku  pruža  mogućnost da roditelji svoju djecu testiraju na 101 metaboličko oboljenje koje se može liječiti ili izliječiti ukoliko se otkrije na vrijeme. "DNA Baby 100+“ je vrhunski precizna analiza  koja bi mogla neizmjerno da poboljša zdravlje  Vašeg djeteta u daljem  životu i zato je  treba obavite na vrijeme, dok postoje medicinske šanse za liječenje ili  spriječavanje bolesti."

Više iz kategorije: BioSave »