fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

F&A Ultra Beauty Centar

Kontakt informacije

  • Regija: Sarajevo
  • Općina: Stari Grad
  • Adresa: Mula Mustafe Bašeskije br. 1
  • Telefon: +387 33 554 300
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

F&A Ultra Beauty Center je mirni otok, savršen za bijeg do svakodnevnice.

Za Vas smo otvorili vrata bajke za odrasle. Osigurali smo vam mjesto u kojem možete pronaći trenutke ugode, njege, mira i odmora do svakodnevnog ritma žurbe i stresa, a sve u cilju zdravlja i ljepote. Centar je poznat po bogatoj i raznolikoj ponudi tretmana, ali i po tome što kod nas s potpunim pravom možete očekivati individualni pristup vama. 

Između mnogobrojnih usluga koje nudimo, F&A Ultra Beauty Centar vam za ove hladne jesenje i zimske dane preporučuje masažu vrućim kamenjem. To je specijalna vrsta masaže u kojoj se koristi glatko zagrijano kamenje za opuštanje mišića. Kamenje je najčešće bazalt, crni vulkanski kamen koji jako dobro upija i zadržava toplinu. Ovo je prvenstveno vrlo ugodna i relaksirajuća vrsta masaže.

Toplina kamenja pomaže pri opuštanju ukočenih mišića, poboljšava cirkulaciju i umiruje živčani sistem. Masaža vrućim kamenjem je dobra za ljude koji su zimogrizni, odnosno imaju problema sa cirkulacijom. Također je vrlo povoljna za one koji preferiraju lagane masaže. Toplina opušta mišiće i dozvoljava terapeutu da ih masira bez velikog pritiska.