fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

Salon ljepote “La Mer”

Kontakt informacije

  • Regija: Sarajevo
  • Općina: Centar
  • Adresa: Trg djece Sarajeva 1 - BBI Centar (5. sprat)
  • Telefon: +387 33 222 417
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Salon ljepote “La Mer” je lider u pružanju tretmana uljepšavanja u BiH, ali i regionu. Osnovan je 14.02.2002. godine od kada bilježimo neprestan rast klijenata i njihovog zadovoljstva. Posjedujemo najsavremeniju opremu kojom rukuje edukovano osoblje. 

Stručni tim na čelu s Behkom Baković već godinama uspješno razvija inovativni pristup ženskoj ljepoti postižući tako vrhunske rezultate. Senzibilan pristup prilagođen svakom pojedinačno doprinio je da nam se brojni korisnici naših usluga konstantno vraćaju. 

Brinemo se o svakom dijelu tijela a posebno o onim koji nas najčešće prezentuju: lice, ruke i noge. Pazimo na čistoću i svježinu lica, suvišne dlačice, obrve, trepavice, nokte, usne. Usavršeni smo i za najsavremenije nail art tehnike. Epilacija i  depilacija u našem salonu privlači jednako i žene i muškarce. Zbog Vas konstantno vršimo edukaciju naših uposlenika, usavršavamo tehnike i koristimo najsavremeniju opremu. Pratimo posljednje svjetske trendove posjećujući međunardne sajmove iz ove oblasti i postavljamo visoke standarde na domaćem tržištu. 

Naše usluge koristi klijentela koja prepoznaje kvalitet i vodi računa o svom zdravlju i ljepoti .Njihovo zadovoljstvo postignutim dokazano je brojnim ponovnim dolaskom na tretmane u “La Mer”. Uz stručan i ljubazan tim kvalitet tretmana garantuju i vrhunski  proizvodi Etre Belle i Wimpernwelle koji se u našem salonu mogu kupiti i za lične potrebe. 

Misija Beauty salona  “La Mer” je ispuniti svaku Vašu želju, Vašu zamisao pretvoriti u stvarnost, Vašem licu i tijelu vratiti zdravlje,ljepotu i samopouzdanje. Dugogodišnje iskustvo i brojni zadovoljni klijenti preporučuju nas i Vama.  Na usluzi smo Vam svaki dan od 9 do 20 sati. Dobrodošli!