fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

Lumiere - prirodna kozmetika Istaknuto

Kontakt informacije

Lumiere je priča o ljubavi prema prirodi, prema zdravlju, prema sebi, obitelji, prijateljima i svim ljudima. Lumiere je priča o malim proizvođačima, koji vrijedno rade i u svaki proizvod pored znanja, unose svoju dušu i srce. Lumiere je nastao u maloj kućnoj radionici uz veliki entuzijazam i još veću predanost kako bi za sve nas obezbijedio prirodnu kozmetiku, koja neće škoditi već doprinijeti zdravlju i zaštiti najvećeg organa na ljudskom tijelu - KOŽE.

U svijetu u kojem smo mi i naši najmiliji okruženi stalnim zagađenjem, mnoštvom neprirodnih i hemijski obrađenih tvari koje konzumiramo na različite načine, pronašli smo način da barem dijelom doprinesemo promjeni i obezbijedimo zdravu i prirodnu kozmetiku, bez parabena, sulfata, ftalata, umjetnih boja i drugih štetnih sastojaka koje inače pronalazimo u kozmetici koja se prodaje na policama.

Lumiere prirodna kozmetika sadrži isključivo prirodne sastojke, koji uglavnom potiču sa suncem okupanih bosansko-hercegovačkih plantaža ljekovitog bilja te sadrži velike količine vitamina, hidratantnih tvari i antioksidansa. Upravo zato je pravi odabir za Vas, kako biste priuštili sebi luksuznu njegu nekomercijalne kozmetike, koja se proizvodi samo u ograničenim količinama.

Više iz kategorije: « Kašahana Biona »