fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

Maab Spa Centar Istaknuto

Kontakt informacije

  • Regija: Sarajevo
  • Općina: Novo Sarajevo
  • Adresa: Radnička do 34
  • Telefon: +387 33 810 228
  • Mobitel: +378 61 499 284
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Ma'ab, ili u prevedenom značenju „mjesto gdje se uvijek vraćate“, je mjesto gdje se svakodnevne brige, stres, i napetosti ostavljaju sa strane i gdje se uz pomoć vrhunskih tretmana namijenjenih za opuštanje, podmlađivanje i uljepšavanje postiže ravnoteža duše i tijela. Ma'ab Vam nudi kvalitetno, profesionalno osoblje i opuštajući ambijent od 400 m2 u modernom bosanskom stilu sa jedinstvenom galerijom vrhunskih bosansko- hercegovačkih slikara. Sve sto možete poželiti na jednom mjestu: njega lica, njega tijela, masaže, manikir i pedikir, depilacija, sauna, parno kupatilo, jacuzzi, mezoterapija, presoterapija etc. Kod nas mozete kupiti poklon vauchere za sve vase prilike: rodjendane, godisnjice braka, pakete za mladu, maturu ili Vama bitan datum.

Također u nasem spa dijelu boravite sami tako da je idealno za proslavu godisnjice braka, djevovjacke veceri, ili spa dana sa svojim najblizim. Uvjerite se i sami da smo zaista mjesto gdje se uvijek vraćate.    

Pored nasih redovnih usluge, jednom mjesecno u nas centar dolazi Dr. Igor Jeremic iz Beograda, koji je vrhunski strucnjak sa uklanjanje svih benignih promjena iznad nivoa koze (bradavice, meki fibrom, keratoze, benigni mladezi). Takodjer, primjenom radiotalasne tehnologije, Dr. Jeremice radi tretmane radiotalasnog liftinga lica kao i Botox i filere.    

Uvjerite se i sami da smo zaista mjesto gdje se uvijek vraćate.