fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

Poliklinika Dr. Kozarić

Kontakt informacije

  • Regija: Sarajevo
  • Općina: Centar
  • Adresa: Radićeva br. 15
  • Telefon: +387 33 555 400
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

U našoj modernoj poliklinici u centru grada, različite generacije imaju zajedničkog doktora. Kod nas su svi dobrodošli, od djece, trudnica, do starijih osoba. Naše pacijente posmatramo individualno i orijentiramo se ne samo prema općim normama i standardima, nego povezujemo modernu medicinu sa alternativnim metodama liječenja.

Poznavanje porodičnog naslijeđa je za našu djelatnost od velike važnosti i pomaže nam da bismo bili efikasniji u otkrivanju bolesti i odgovarajućoj terapiji. Mi nudimo visoki kvalitet medicinske usluge koji potkrepljujemo našim obrazovanjem, posvećenošću svakoj osobi i stalnim stručnim usavršavanjima.

U našoj poliklinici na raspolaganju Vam stoji iskusan tim medicinskih profesionalaca, koji su uz pomoć svog znanja i najsavremenije tehnologije u službi Vaših želja i potreba. Mi polažemo važnost da svaki pacijent ima pravo na zagarantovanu diskreciju, kao integralnom dijelu Hipokratove zakletve.

Nudimo usluge: ginekologije, genetike, obiteljske medicine, pedijatrije, ultrazvučne dijagnostike 3D/4D. Laboratorij, Akupunktura, Konsultativno spec. djelatnosti.

U Poliklinici Dr. Kozarić, Vaš doktor Vam je stalno na raspolaganju i možete ga kontaktirati u svako doba. Hitni pregledi se obavljaju odmah.