fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

Contour D

Kontakt informacije

  • Regija: Sarajevo
  • Općina: Stari Grad
  • Adresa: Despićeva 8
  • Telefon: +387 33 223 328
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Dobro došli u Ambasadu ljepote Biologique Recherche u Sarajevu gdje Vam nudimo vrhunske tretmane ovog ekskluzivnog brenda. “Proizvodi i tretmani ove kuće zasnovani su na potpunom razumijevanje kože, našeg najvećeg organa zbog čega sam se prije 30 godina, na prvi pogled zaljubila u Biologique Recherche”, ističe majstorica kozmetike Delila Spahić, koja je dašak pariškog glamura donijela u Bosnu i Hercegovinu. Delila kaže da se koži, u Biologique Recherche, uvijek pristupa na temelju presonalizirane dijagnoze trenutnog stanja kože, u cilju postizanja što boljeg rezultata.

Mi u Biologique Recherche smo svjesni da kožom dišemo, dodirujemo, pamtimo i ona je naš najveći senzor. Ona je membrana između nas i svijeta te zapravo prva bilježi sve. Naša koža je onakva kakvi smo mi. Klinički i naučno dokazano, u Biologique Recherche se o tome razmišlja i istražuje decenijama ispred svih jer supstance koje se koriste, ne samo da nose prefiks BIO nego su aktivnije od svih njihovih konkurenata.

Rezultati su gotovo jednaki onim koji se postižu plastičnom hirurgijom, ali bez invazivnih metoda. Autentičnosti uravnoteženost su srce i duša naših proizvoda.

Generalni zastupnik Biologique Recherche za Bosnu i Hercegovinu je “Contour D” by Delila Spahić.