fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

Ginekološka poliklinika ''Korak do života''

Kontakt informacije

  • Regija: Tuzla
  • Općina: Tuzla
  • Adresa: Prve inžinjerijske brigade bb
  • Telefon: +387 035 299 030
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Ginekološka poliklinika ''Korak do života'' Tuzla privatna je zdravstvena ustanova napravljena po uzoru na svjetske poliklinike. Pacijenti iz Bosne i Hercegovine ranije su radi liječenja neplodnosti morali ići u druge države. Već nekoliko godina to je postala stvar izbora, jer neplodnost se uspješno liječi i u Tuzlanskom kantonu u Ginekološkoj poliklinici ''Korak do života'' u Tuzli. 

Dr. Suada Tinjić, specijalista ginekologije i akušerstva, nakon 12 godina kliničkog iskustva i rada na Univerzitetsko kliničkom centru Tuzla, od 2005. godine predvodi stručni medicinski tim, koji u Ginekološkoj poliklinici ''Korak do života'' u Tuzli, na zadovoljstvo brojnih pacijenata, obavlja sve ginekološke preglede i pretrage, vode trudnoće, dijagnosticiraju i uspješno liječe brojne  zdravstvene probleme.  

Specifičnost Ginekološke poliklinike ''Korak do života'' Tuzla jeste da je to prva poliklinika za   vantjelesnu oplodnju na prostoru Bosne i Hercegovine. Danas je to savremeno opremljena poliklinika sa stručnim osobljem koje je 24 sata dnevno na usluzi pacijentima u kojoj se obavljaju zdravstvene usluge dijagnostike i liječenja upalnih oboljenja ženskog genitourinarnog trakta i dojki:

- rano otkrivanje karcinoma grlića maternice 
- kontrola rađanja 
- perinatalna zaštita 
- endokrinologija i menopauza 
- bračna neplodnost 
- ultrazvučna dijagnostika 
- intervencije (u lokalnoj anesteziji) 
- specijalne usluge 
- laboratorijske usluge (spermiogram, hormonski status, tumor markeri, opšti laboratorijski nalazi)