fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

Zavod za ginekologiju, perinatologiju i neplodnost Mehmedbašić Istaknuto

Kontakt informacije

  • Regija: Sarajevo
  • Općina: Novo Sarajevo
  • Adresa: Grbavička 6a
  • Telefon: +387 33 81 11 55
  • Mobitel: +387 33 65 62 30
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Zavod za ginekologiju perinatologiju i neplodnost „Mehmedbašić“ je prva privatna zdravstvena ustanova  iz oblasti ginekologije i porodiljstva u Bosni i Hercegovini. Pacijentima nudi vrlo široki i sofisticirani dijapazon dijagnostičkih i terapijskih metoda iz oblati ginekologije, opstetricije i perinatologije. Najsavremenija oprema (multidimenzinalni ultrazvučni aparati, 3 D i 4 D color Doppler, oprema za IVF laboratorij, PCR real time za genetske analize, oprema za citogenetsku   analizu plodove vode, radiotalasni nož za najsavremenije liječenje promjena grlića materice LEETZ metodom, oprema za biomedicinski laboratorij, tim iskusnih kliničara i akademski obrazovanih stručnjaka, ljubazno osoblje, izuzetno uređeni prostori, lokacija u centru grada, čini ovu privatnu   medicinsku ustanovu jednom od najkvalitetnijih na ovim prostorima.

Zavod “Mehmedbašić“ se prevashodno bavi dijagnostikom i liječenjem neplodnosti postupcima vantjelesne oplodnje. U ovoj ustanovi je napravljena prva vantjelesna oplodnja u BiH mikroinjekcijom, daleke 1999. godine. Danas se u Zavodu „Mehmedbašić“ rutinski rade svi metodi vantjelesne oplodnje sa velikim uspjehom.

Sve ovo (oprema, kadrovi, iskustvo, znanje, profesionalni odnos) omogućava da se u slučaju zdravstvenih problema iz  oblasti ginekologije, neplodnosti, kontrole trudnoće, tumora genitalnih   organa i dojke javite u Zavod „Mehmedbašić“ zatražite naše usluge i da na kraju, zajedno, dijelimo zadovoljstvo uspjeha.