fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

Organlook

Kontakt informacije

  • Regija: Sarajevo
  • Općina: Centar
  • Adresa: Avde Jabučice broj 10b
  • Telefon: +387 61 667 862
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Živjeti zdravo ne podrazumjeva samo jesti zdravu hranu. To je samo početak. Organlook je stil života koji će izoštriti vaše prirodne instinkte. Naša misija je razvoj i kontinuirano unapređenje svih aspekata života koji su potrebni da bi se omogućilo da svako, ko to želi, može zaista i živjeti u skladu sa prirodom.

Mi vam ne prodajemo proizvod poput drugih pričajući vam uljepšane priče i nagovarajući vas da trošite novac na ono što vam nije potrebno. Mi vam pričamo njegovu priču onakvom kakva jeste kao i priču onih koji su pomogli u njegovom nastajanju. Samo tako ćete moći i sami uraditi pravu ocjenu stvari koje vam mi pomognemo da pronađete. Vaš osmjeh će biti najbolja ocjena kvalitete. Naše traganje će vas voditi sve do samog izvora.

Neki će možda odustati brzo kao što osoba bez kondicije odustane pred prvim usponom. Ali oni koji žele da se isključe iz matriksa i upuste u avanturu sigurno neće požaliti. Mi vam nećemo govoriti da je hrana koju vam nudimo zdrava ili organska ili domaća. Mi vjerujemo da to sami možete ocijeniti na osnovu svega što je dio priče.