fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

Apoteka Lotus

Kontakt informacije

  • Regija: Sarajevo
  • Općina: Novo Sarajevo
  • Adresa: Džemala Bijedića 102
  • Telefon: +387 33 677 944
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Privatna apoteka LOTUS već više od tri godine je na usluzi zaštiti zdravlja i prevenciji protiv bolesti stanovnika glavnog grada. Moderno opremljena, apoteka LOTUS se izdvaja prepoznatljivim bojama, širinom asortimana kao i ljubaznim i mladim osobljem. 

Od samog otvaranja slijede slogan VIŠE OD APOTEKE jer vjeruju da pacijenti i korisnici usluga apoteke zaslužuju više za ukazano povjerenje. Sa pacijentima ostvarili su profesionalnu i povjerljivu komunikaciju sa ciljem praćenja ishoda i efikasnosti terapije liječenja. Stvorili su ugodan i prozračan ambijent za posjetioce i zaposlenike po uzoru na moderne apoteke iz Europe i Svijeta.

U svom asortimanu posjeduju široku paletu proizvoda, kako lijekova tako i medicinskih pomagala, kozmetike, proizvoda za djecu. Od samog početka rada imaju potpisan Ugovor sa Fondom zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo za izdavanje lijekova na recept i za tu svrhu obezbijedili su lager preparata koji se izdaju na teret Fonda.  

Primarni cilj apoteke LOTUS osim izdavanja lijekova stanovništvu je promocija zdravlja i zdravog načina života. S tim u vezi svake godine obilježavaju važne datume u zdravstvu, kao što su Svjetski dan borbe protiv dijabetesa, Sedmica borbe i prevencije raka grlića maternice, Svjetski dan bez duhanskog dima i Svjetsku sedmicu dojenja. 

Više iz kategorije: dm - drogerie markt »