fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

sabac

Pandemija koronavirusa iznenada nas je primorala da mijenjamo način svog života, ali i iznjedrila nevjerovatnu snagu svakog od nas i podsjetila nas da, dok pronalazimo načine da funkcionišemo u novim uslovima, nikad ne zaboravljamo svoje najmilije, porodicu, kolege, komšije... Istovremeno nas je i zbližila, učinila da provodimo više vremena zajedno, da kuhamo i jedemo skupa, ali i da stignemo obaviti sve ono za šta ranije nismo uspijevali naći vremena.

Svima vama koji, ma koliko teško bilo, poštujete preporuke i uputstva nadležnih institucija, Mljekara Šabac želi zahvaliti za odgovorno ponašanje koje je itekako važno za bolje sutra svih nas.

U borbi protiv pandemije ključno je da ostanemo ustrajni i solidarni, a te vrline ostat će da se pamte kada ovaj teški period bude iza nas. Sada ćemo se distrancirati jedni od drugih da bismo se uskoro još jače zbližavali, poručili su iz Mljekare Šabac i poslali srca puna ljubavi u sve domove.

sabac1

"Mi iz Mljekare Šabac, čije mlijeko i ukusni mliječni proizvodi godinama pronalaze put do stolova vaših domova u Bosni i Hercegovini, želimo da znate da smo uvijek tu za vas i uz vas. Trudimo se da naši proizvodi i u ovo doba velikih izazova uredno i na vrijeme stignu do vaših prodavnica", istakli su u poruci kupcima i saradnicima.

Njihovo poslovanje odvija se nesmetano i u duhu najbolje prakse, a kao društveno odgovornoj kompaniji apsolutni prioritet im je briga o zdravlju i sigurnosti radnika, kupaca i svih poslovnih partnera. Zbog toga su, kako ističu, poduzeli niz preventivnih mjera u procesima proizvodnje, prodaje i drugim sferama rada.

Mljekara Šabac, poznati brend na regionalnom tržištu, baštini tradiciju dugu 70 godina, a krajem marta donijeli su odluku da umjesto u promociju svojih novih proizvoda, 100.000 eura usmjere u donacije pogođenima koronavirusom. Ova odluka samo je jedna u nizu humanitarnih aktivnosti kompanije.

I distributer njihovih proizvoda na području Bosne i Hercegovine, Bakalar Komerc, pridružio se ovoj kampanji zahvalnosti u kojoj Mljekara Šabac poručuje da je svim srcem uz vas i da je potrebno da još neko vrijeme svi ostanemo u svojim domovima i ne izlažemo se rizicima.