fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

Portal svezabebe.ba predstavlja portal osmišljen za buduće trudnice, trudnice, majke i roditelje. Portal pruža sve neophodne informacije i odgovore na pitanja sa kojima se oni mogu susresti u ovom periodu života.

Za razliku od već postojećih portala koji se bave istom ili sličnom tematikom, ovaj portal uz pomoć stručnih lica iz određenih i relevantnih oblasti pruža konkretne i korisne savjete za naše posjetitelje. Pored toga, portal svezabebe.ba prati aktuelna dešavanja za bebe i djecu u BiH i donosi najnovije lifestyle novosti iz svijeta i regiona.

facebook svezabebe june2018

Portal svezabebe.ba je kreirao prvu bazu sve za bebe, trudnice i roditelje u BiH. Facebook stranica portala svezabebe.ba broji više od 48.700 članova (više od 95% žena) što je čini najpopularnijom Facebook stranicom za bebe/mame u BiH.

Neki od naših dosadašnjih partnera

Partneri 2018

Ukoliko ste zainteresirani za oglašavanje na portalu svezabebe.ba, možete nam se javiti putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.. Mi ćemo odgovoriti na Vaš upit u najkraćem mogućem periodu i ponuditi Vam odgovarajuću ponudu!

Portal svezabebe.ba ima za cilj da prati Vama bitna dešavanja i akcije, stoga Vas molimo da nam šaljete upravo te informacije na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..