fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

zoe mama poklon

U suradnji sa novootvorenom Kid's concept prodavnicom "Zoe & Mama" u Sarajevu, poklanjamo vam Oli & Carol grickalicu za zube u obliku lubenice! Namijenjena je za osjetilnu igru, pružanje pomoći pri procesu rasta zubića, a služi i kao igračka pri kupanju. Malene desni obožavaju teksturu kaučuka. Mekana i jednostavna za držanje u bebinim malenim ručicama.

Oli & Carol voće i povrće dizajnirano je bez ikakvih rupa tako da kada plutaju u kadi, nemoguće je da se u njemu razmnožavaju bakterije i plijesan! Napravljen od stopostotnog prirodnog lateksa dobivenog iz malazijskog kaučkovca te je ručno obojan sa sigurnim i prirodnim bojama namijenjenim za hranu. Ekološki, biorazgradiv i prijateljski prema okolišu.

"Zoe & Mama" je dječiji koncept store u kojem možete pronaći višestruko nagrađivane proizvođače dječije opreme i igračaka.

Srce Zoe & mama koncept store-a je strast za lijepim i modernim stvarima,  prepoznatljivog dizajna i stila, koje zadovoljavaju visoke standarde kvalitete i sigurnosti te pospješuju kreativnost i maštu. Većina proizvoda su inspirisani Skandinavskim stilom. 

U asortimanu imaju brendove od kojih su većina prvi put prisutni na teritoriji BiH, kao što su vreće i podloge za igru belgijskog branda Play & Go, grickalice za bebe španskog branda Oli & Carol izrađene od prirodnog kaučuka, drvene igračke i stvari za uređenje dječije sobe skandinavskih brandova Kid’s Concept i Jabadabado, skandinavske brandove Elodie details and Done by Deer koji nude opremu za bebe, popularne ruksake nizozemskog branda Trixie, drvene igračke poznatog branda iz Engleske Le Toy Van, staze za auta nizozemskog branda Way to Play, te još brendove Janod, Djeco, A Little Lovely Company, Minimals, DoddleBags i Nailmatic.

Također, u ponudi su i dva bosanska branda koji se ističu estetikom i kvalitetom, a to su Stribbo namještaj i asesoari i Studio VRAČO mali namještaj i lampe.

Svjesni smo da u današnjem vremenu užurbanog življenja većina ljudi nema vremena za traženje poklona za rođendane, babine te pakovanje istih. "Zoe & Mama" će vam rado preporučiti odgovarajući poklon u skladu sa prilikom, uzrastom djeteta, njegovim interesovanjima te preferiranom cijenom, a poklon će vas dočekati upakovan da ga preuzmete.

Naravno, poklon vam mogu dostaviti na kućnu ili poslovnu adresu brzom poštom, u sve gradove BiH.

Posjetite ih u Sarajevu na adresi Kranjčevićeva 8, preko puta Hastahana parka i uronite u svijet mašte i novih avantura, ili ih zapratite na Facebooku/Instagramu

***
Sretna dobitnica je Amela Bošnjak. Čestitamo!