fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

djecija nedjelja magna

Udruženje za podršku i edukaciju žena ,,MAGNA iz Sarajeva, poziva vas na besplatne aktivnosti povodom obilježavanja Dječije nedjelje u Kantonu Sarajevo 2016. godine, pod pokroviteljstvom Ministarstva za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice KS.

Aktivnosti na koje vas sa velikim zadovoljstvom pozivamo da ih propratite su:

Radionica za trudnice, porodilje i bebe koja će se održati u utorak, 04.10.2016. godine 18:00-20:00 sati u CarpeDiem Clubu, Valtera Perića broj 3. Na interaktivnoj radionici moći ćete saznati korisne informacije vezane za trudnoću, porođaj i post partum, upoznati druge mame i čuti njihova iskustva.

Radionica za tate i djecu uzrasta 2-12 godina koja će se održati u petak, 07.10.2016. godine 18:00-20:00 sati u Poslovnom centru Networks, Skenderpašina 1, Skenderija. Na interaktivnoj radionici, tate i njihova djeca uzrasta 2-12 godina će imati priliku da zajedno rade na jednom malom kreativnom projektu.

dan-oceva

Cjelokupan kalendar aktivnosti za period od 03. do 09.10.2016. godine je objavljen na stranici Ministarstva za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice Kantona Sarajevo.

Prijava na radionice

Vaše prijave za željene radionice Udruženja MAGNA možete, uz naznaku sa koliko djece dolazite, poslati do srijede, 28.09. na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.. Broj mjesta je ograničen.

Udruženje za podršku i edukaciju žena MAGNA je nezavisno, samostalno, neprofitno, nestranačko udruženje slobodno udruženih žena, čiji je cilj zaštita i jačanje prava žena, a naročito žena majki.

Ovaj Projekat je podržan od strane Ministarstva za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice Kantona Sarajevo, a ponosni partneri projekta su i CarpeDiem Club, Edukativni i poslovni centar Networks, Organlook, Radio ANTENA Sarajevo, Radiosarajevo i portali PrirodanPorod.com, Svezabebe.ba i Klix.ba.