fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

Dragi roditelji, obavještavamo vas da će prim. dr. Mira Ademović, specijalista pedijatar, odgovarati na vaša pitanja iz oblasti pedijatrije putem „TELEFONČIĆA“ svake srijede u terminu od 15.00 do 16.00 sati. „TELEFONČIĆ“ predstavlja telefonsko savjetovanje za buduće roditelje i roditelje djece uzrasta od 0-7 godina kao i sve one koji se brinu za djecu najmlađeg uzrasta.

Svim zainteresiranim korisnicima, omogućena je svakodnevna dostupnost stručne podrške i informacija iz područja ranog rasta i razvoja djece i savremenog roditeljstva, a posebno iz domena sigurnosti i zaštite mentalnog zdravlja djeteta.


Stručni, multidisciplinarni tim (kojeg čine psiholozi, pedijatar i socijalni radnik) odgovara na vaša pitanja i nudi informacije iz područja trudnoće i poroda, dojenja i prehrane, razvoja djece na svim poljima od motoričkog, socio–emocionalnog, spoznajnog, razvoja govora i igre, njege djeteta, sigurnosti, komunikacije i uloge roditelja.

Usluge Telefončića su, svim zainteresiranim, na raspolaganju do 31.03.2015.godine.

BROJ TELEFONČIĆA: 033 810 - 993

RADNO VRIJEME TELEFONČIĆA : svaki radni dan u terminu od 15:00 – 17:00 sati

Pozovite Telefončić, a mi ćemo biti sretni ako vam uspijemo barem malo olakšati najvažnije, najodgovornije i najljepše putovanje vašeg života – postati, biti i ostati odgovoran roditelj.




srce2016
 
budi kum sos