fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram
×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /var/www/vhosts/svezabebe.ba/public_html/beba/images/babybrands/avent

×

Obavijest

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/babybrands/avent

avent

Trudnoća i rano roditeljstvo je uzbudljivo i izazovno razdoblje tijekom kojeg je dobro znati da vam neko može stručnim savjetom pomoći u njezi vas i vaše bebe. Tvrtka AVENT od 1984. godine dizajnira i proizvodi proizvode koji su nadahnuti prirodom i razvijani su kroz opsežna istraživanja i klinička ispitivanja. Danas, kao dio Grupe Philips, nova tvrtka Philips AVENT nastavlja s proizvodnjom inovativnih rješenja koja olakšavaju hranjenje i njegu vaše bebe.

Više informacija!

Izdvojeni proizvodi:

{gallery}babybrands/avent{/gallery}

Philips AVENT Trudnoća i rano roditeljstvo je uzbudljivo i izazovno razdoblje tijekom kojeg je dobro znati da vam netko može stručnim savjetom pomoći u njezi vas i vaše bebe. Tvrtka AVENT od 1984. godine dizajnira i proizvodi proizvode koji su nadahnuti prirodom i razvijani su kroz opsežna istraživanja i klinička ispitivanja. Danas, kao dio Grupe Philips, nova tvrtka Philips AVENT nastavlja s proizvodnjom inovativnih rješenja koja olakšavaju hranjenje i njegu vaše bebe. 

Philips AVENT vjeruje da je dojenje najbolji način ishrane za bebe i da bi žene trebale primiti što je moguće više informacija i saznanja o prednostima majčinog mlijeka. Philips AVENT vjeruje da svaka majka ima pravo donijeti osobnu odluku o načinu prehrane svoje bebe - na bočicu, dojenjem ili njihovom kombinacijom - i Philips AVENT će podržati majku, bez obzira kakvu odluku je donijela.

Mjesto kupovine: BabyCentar - BBI centar Sarajevo