fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

Dexy Co Kids

Kontakt informacije

  • Regija: Sarajevo
  • Općina: Centar
  • Adresa: Maršala Tita 38
  • Telefon: +387 33 268 465
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Kompaniju Dexy Co osnovali smo u Srbiji davne 1996. godine i u početku smo se isključivo bavili uvozom i distribucijom najkvalitetnijih, svjetski poznatih brendova dječijih igračaka. Od 2007. godine razvijamo sopstvenu maloprodajnu mrežu Dexy Co Kids koja je danas jedan od najvažnijih fokusa našeg strateškog poslovanja. Pored igračaka, u našim prodavnicama danas možete kupiti baš sve za djecu, i odjeću i obuću, sve za bebe, dječje knjige i još mnogo toga.

Pored Srbije, u kojoj imamo 30 prodavnica u 14 najvećih gradova, od 2018. godine prisutni smo i na tržištu Bosne i Hercegovine, sa 7 maloprodajnih objekata u 5 najvećih gradova: Sarajevu, Banjaluci, Mostaru, Tuzli i Bijeljini. Naše prodavnice su veoma pažljivo i kreativno osmišljene i tradicionalno se nalaze na najprometnijim gradskim lokacijama i u najaktuelnijim šoping centrima.

Posebnu pažnju posvjećujemo sigurnosti i zabavi djece i stalno se trudimo da pružimo još više zadovoljstva posjetiteljima prilikom kupovine. Kao regionalni lider u distribuciji igračaka, prisutni smo i na tržištu Slovenije i Hrvatske. Trenutno zapošljavamo preko 400 ljudi i taj broj se svakodnevno uvećava.

Svoju lidersku poziciju potvrđujemo i regionalnim zastupanjem vodećih svjetskih kompanija za proizvodnju igračaka poput: Hasbro, MGA, Moose i mnogih drugih.